top of page

SALONTAFELS

Een salontafel mag een eye-catcher zijn in uw interieur. Met een marmeren topblad komt dit helemaal in orde. Het marmer is zo uniek en toch gemakkelijk in onderhoud.

 

Heb je het  toch liever wat neutraler en dus een stalen topblad? Of wenst u een bijzettafel zoals één van onze modellen, maar volgens uw maten of met een andere marmer? Ook dit is mogelijk, stuur ons dan vrijblijvend een mailtje voor een offerte.

Een salontafel kan gemaakt worden in verschillende maten en met verschillende topbladen. Uiteraard is elk marmer uniek, wat jouw salontafel dit ook maakt. Op heden hebben we twee salontafels ter beschikking met een prachtig topblad. 

BARDET Salontafel met bruin-wit-goud marmer

Deze unieke salontafel werd gemaakt uit gepoedercoat staal met als kleur donkerbruin. Dit maakt het iets warmer indien er reeds bruine/grijze tinten in uw interieur aanwezig zijn. De prachtige schakeringen op de marmer zorgen voor een wauw gevoel elke keer je hem bewondert. Daarnaast is het ook zeer gemakkelijk in onderhoud, gewoon met een vodje en wat afwasmiddel overgaan en de salontafel is weer proper. De marmer is behandeld zodat je je geen zorgen hoeft te maken als er iets gemorst wordt.

BARDET Salontafel met zwart-wit marmer

De salontafel met het zwart-witte marmer is heel uniek, hier zul je er geen twee van vinden. De schakeringen op de marmer stralen eigenheid en karakter uit. Daarnaast is ook deze marmer behandeld en makkelijk in onderhoud. Zoek je een eye-cacher? Dan is dit hem zeker.

SPECIFICATIES

Naam: BARDET zwart

Afmetingen LxBxH (cm): 100x50x635

Materiaal: Gepoedercoat staal

Naam: BARDET bruin

Afmetingen LxBxH (cm): 124,5x52,5x35

Materiaal: Gepoedercoat staal

Check hier al onze indoor producten:

INTERESSE IN ARPHEA?

VRAGEN? CONTACTEER ONS!

Fijn om van jou te horen!

Leer ons ook kennen via onze socials:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page