top of page

HOUTOPBERGREKKEN

Onze houtopbergsystemen zijn vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal. Ze stralen telkens heel wat elegantie uit met hun verfijnt ontwerp.

Er zijn twee opties van hout opbergen: voor een langere termijn of op korte termijn om hout klaar te leggen om te verbranden.

VITRAC L-Houtblokkenhouder

Indien u grotere hoeveelheden elegant wenst te stapelen langs uw woning of in uw tuin, dan zijn de L-houtopbergrekken ideaal. Dit L-vormige pareltje werkt zoals een boekenhouder, door het gewicht van het hout zal de stapel hout niet verrollen en kunt u alsnog op een verfijnde manier uw hout gaan opbergen. Ze zijn gemaakt uit gepoedercoat staal en dus zowel te gebruiken voor binnen als buiten.

VARETZ Houtblokkenhouder

Wenst u hout klaar te leggen om diezelfde avond nog van een gezellig vuurtje te genieten, kies dan voor de houtblokkenhouder. Het aantal blokken is ideaal om een avond te vullen. De houtblokkenhouder kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het achterblijvend houtafval (restjes hout, aarde etc) zal achteraan in het meubel blijven liggen door de opstaande randen. Aan de hand van de wieltjes is het dan nog eens eenvoudig om je houtblokken te verrollen naar de gewenste plaats. 

SPECIFICATIES

Naam: VITRAC L-Houtblokkenhouder

Afmetingen LxBxH (cm): 60x30x60

Materiaal: Gepoedercoat staal

Naam: VARETZ Houtblokkenhouder

Afmetingen LxBxH (cm): 60x30x60

Materiaal: Gepoedercoat staal

Check hier al onze outdoor producten:

  INTERESSE IN ARPHEA?

  VRAGEN? CONTACTEER ONS!

  Fijn om van jou te horen!

  Leer ons ook kennen via onze socials:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  bottom of page